Boka resan - Boka redan idag på nätet

Som ni säkert förstår finns det olika bolag, företag och hemsidor som man kan boka sin resa på. Inför bokningen kan man behöva hjälp, information och support från det bolaget som man väljer att göra sin bokning hos, och bäst hjälp kan man få om man går in på deras hemsidor eller ringer dem. Många reseföretag har även resebyråer där du kan boka din resa direkt tillsammans med någon som arbetar där. Själv tycker vi att internet är det smidigaste sättet att boka sin resa på eftersom att du i lugn och ro kan sitta hemma och jämföra resorna på nätet. Hemma kan du jämföra priserna och läsa om de olika platserna för att se vilket resmål som passar just dig. I dagsläget finns det hundratals olika resesajter på nätet och konkurrensen är stor. Läs gärna om de vi har tipsat om för att veta vart du ska boka din nästa resa.

apollop.jpg

Apollo

Apollo är en av våra stora favoriter och är Sveriges tredje största researrangör. I 25 år har Apollo arrangerat resor till solen och till underbara platser runt om i hela världen. De vill, tillsammans med deras helt egna flygbolag "Novair", få dig som passagerare att känna dig nöjd med din bokning och val av researrangör. Tillsammans jobbar de för "En bättre resa" som även är deras slogan. Idag erbjuder de stora researrangörerna allt från unika golfresor, flyg till andra sidan jordklotet och mysiga kryssningar. Man kan nog inte förstå det breda utbudet om man inte besöker deras sida. På deras sida hittar man all information man kan tänkas behöva samt en enkel guide till hur du bokar din resa.

Sommaren 2013 flyger de till ställen som; Bali, Cypern, Gran Canaria, Malta, Lanzarote, Turkiet, Thailand, Grekland, Egypten, Kuba, Tunisien och många fler. Om du vill stanna längre i värmen erbjuder de dig även en chans att få jobba som reseledare och plocka hem några minnen för livet. All information om detta kan du hitta på deras stora hemsida. Apollo har också lyckats att ta resorna till en annan nivå och erbjuder dig idag att skaffa ett "semesterkort" där du kan resa nu och betala sen. Du kan enkelt och smidigt delbetala din resa på 6 eller 12 månader helt räntefritt med en fast månadskostnad. Apollo växer hela tiden och följer med oss som trogna favoriter.

Flygresor.se

Den explosiva sajten som idag även är en av våra största researrangörer är helt klart Flygresor.se. Med bra TV-reklam och marknadsföring på Internet har sajten succesivt växt och idag slipper du att själv gå in och hålla koll på när resornas prisor har rasat, Flygresor.se hjälper dig genom att prisbevaka flygen till din önskade destination. Hur skönt låter inte det? En resa till Amsterdam eller Madrid går att boka bara på någon minut till det bästa priset. Så du kan slappna av i soffan och vänta på att din nästa resa ska komma till dig, för precis det priset du har önskat dig.

Förutom snabb service genom en prisbevakning kan du själv gå in och filtrera din sökning lätt på deras hemsida. Genom att söka på din destination hittar Flygresor.se den billigaste vägen att komma dit tillsammans med de bästa flygbolagen. Flygresor.se tipsar dig om att boka din resa i tid om du vill hitta billiga biljetter och ju längre bort du reser ju tidigare ska man boka. Om du vill hitta en billig och bra resa på ett modernt och enkelt sätt kan du helt klart hitta detta genom att gå in på Flygresor.se.

MrJet

MrJet som är en skandinavisk nätresebyrå grundades år 1997 och har sedan dess varit en av våra mest kära researrangörer på nätet. Deras affärsidé är "book easier, travel happier", och det är något man definitivt gör med dem. Du kanske har sett eller hört deras slogan på TV tidigare och deras logga är oftast lätt att känna igen. När du kommer in på MrJet´s hemsida för att boka din resa, är det lätt att ta sig fram på de olika stegen för att boka den. Det tycker vi ger en bra servicekänsla och trygghet när vi ska boka våra resor. MrJet är även specialiserade på hyrbilar, hotell och paketresor. De sammarbetar med stora fygbolag och reseleverantörer vilket gör dem till en seriös resekedja. Vi rekommenderar dig starkt att boka din resa hos dem!

AOB Travel

Hos AOB Travel hittar du förutom lågprisflyg till hela världen även billiga reseerbjudanden, fotbollsbiljetter, hotell samt kryssningar. Vi tycker att AOB Travel är ett reseföretag som gör det enkelt för dig att boka din resa. Själva sidan ger oss en trygg familjär känsla och de som jobbar med resorna är människor med mer än 10 års erfarenhet inom branschen. På deras hemsida kan du få god service och hitta några av de vanligaste frågorna för dig som vill ut och se världen. Skulle du ha några frågor om bokande osv. är det lätt att bara plocka upp telefonen och höra av sig till dem. Vi gillar deras goda service!

Expedia

Oavsett om du vet vilken resa du vill ha, behöver idéer eller vill ha hjälp att begränsa din sökning så hjälper Expedia dig med detta. Vi presenterar dig för en av våra stora researrangörer som startades år 1996 och har sedan dess växt och blivit den största onlineresearrangören i världen. De är stort bolag med ett stort förtroende. Deras säkerhet när du bokar din resa är hög och din personliga säkerhet behandlas med stor respekt. Vi känner oss trygga och säkra när vi bokar en resa med Expedia. Förutom hög säkerhet erbjuder de en katalog med mer än 80 000 hotell och 4 miljoner rum. De har miljontals publicerade och rabatterade priser och tillsammans med Expedia kan du hitta din drömresa för ett billigt pris. Deras moderna teknik på hemsidan hjälper dig att sätta ihop din egen semester som just du vill ha den. Gå gärna in och läs mer på deras hemsida.

Hotelspecials.se

HotelSpecials.se är en bokningsförmedlare som erbjuder övernattningar och olika weekendpaket på närmare 700 hotell över hela Sverige och i Danmark. Deras sida byggdes upp av två norrlänningar under 2005 och det ambitiös projektet blev en stor succé i världsklass. På HotelSpecials.se hittar du mer än 1000 olika weekendpaket att boka. Du finner allt från enbart övernattningar med middag till lyxiga spaweekends på deras hemsida. Deras mål är att du ska njuta av din semester full ut.